Searchengine + pagina si motor plus search-engine & webpage plus cautare
Optimization + webpage cautare pagina si searchengine & - & Engine + pagina motor cautare si searchengine plus webpage & - & Webpage + cautare optimization motor si pagina plus searchengine & - & Webpage + pagina motor cautare si searchengine & - & Engine + pagina motor cautare si searchengine plus webpage & - & Engine + motor cautare pagina si searchengine plus webpage & - & Engine + pagina optimization cautare si searchengine plus webpage & - & Webpage + pagina optimization motor si cautare plus searchengine & - &

Preturi optimizare pagini/site motoare de cautare

Comanda pachetul optimizare pagina pentru motoare de cautare

Informatii contact in legatura cu optimizare site pentru motoarele de cautare


Valid HTML 4.01!


Gazduire Web Hosting

 

      Daca va intrebati la ce va foloseste sa va optimizati site-ul si sa il directati catre o anumita categorie de clienti, priviti cu atentie statisticile de mai jos. Aceste rapoarte reprezinta diferenta dintre reclama platita si fara posibilitate de targetare, banner exchange, anunturi cu scop general si traficul targetat / interesat de produsele dvs.


Pentru paginile neoptimizate si fara trafic situatia se prezinta in felul urmator:
Daca se apeleaza la solutii de reclama ce nu are un target anume ci doar va aduce vizitatori haotic, vanzarile se vor face "din greseala", doar daca din noroc unul dintre vizitatori este curios... Astfel raportul se schimba in felul urmator:


In cazul in care se apeleaza la solutii de reclama cu target nu aveti foarte multi vizitatori, insa raportul de vanzari este mult mai mare. Din simplul motiv ca 90% dintre vizitatori sunt interesati de produsul dvs. Astfel va puteti optimiza pagina web pentru a capta acest trafic ce este interesat de ceea ce vindeti dvs. si desigur aduceti astfel din motoarele de cautare vizitatorii ce sunt interesati sa gaseasca site-ul/produsele dvs.Datele statistice ne-au fost puse la dispozitie prin bunavointa motorului de cautare ADR.ro (www.search-engine.ro)

Inscriptionari pixuri
 Gazduire Web & Copyright 2004 http://www.optimization.ro